top of page
wc1_edited.png
wc3_edited.png

MAGYAR FALU PROGRAM - 2021


Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Örömmel állunk rendelkezésére a 2021-es Magyar Falu Program keretében kiírt pályázat megvalósításában.


Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése című pályázat részletei

 

A Magyar Falu Program keretein belül ezúttal is kiírásra került az „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése” című pályázat, melyre óvodák és önkormányzatok pályázhatnak. A pályázatban olyan települések vehetnek részt, amelyeknek a lélekszáma nem haladja meg az 5000 főt.

A pályázat a népességmegtartás és népességnövelés eredményességét hivatott fokozni. Ennek keretein belül kerül sor a játszóterek fejlesztésére is, melynek köszönhetően a kisebb településeken élő gyermekek testi-lelki fejlődése is biztosítottá válik.

A Magyar Falu Program kiírásában lehetőség nyílik az óvodai játszóudvarok, valamint a közterületi játszóterek fejlesztésére, új játszóterek építésére, meglévő játszóeszközök felújítására, óvodai játszóudvarok bővítésére, illetve a játszóeszközök beszerzésére egyaránt.

A Polyduct Zrt. segítséget nyújt a teljes pályázási folyamat során, a tervezéstől kezdve, egészen a játszótér kivitelezéséig.

  •  Igényelhető támogatási összeg: 5.000.000 Ft

  •  Támogatás formája: Vissza nem térítendő, 100%-os támogatási intenzitású hazai támogatásnak minősül

  •  Támogatási összeg finanszírozása: A támogatás 100%-ban előfinanszírozással történik

  •  Pályázat benyújtásának időszaka: 2021. április 07. – 2021. május 07.

  •  Benyújtási határidő: 2021. május 07.

  •  Pályázatok elbírálásának határideje: benyújtási határidőtől számított 65 nap.

 

A projekt keretében támogatható tevékenységek

Óvodai udvar fejlesztése:

  1. A)  Óvodai játszóudvar kialakítása (építése) , felújítása, korszerűsítése (pl. kerékpártároló, babakocsi tároló létesítése, kerítés építése, javítása, zöldterület fejlesztése, új burkolat kialakítása, kültéri tároló kialakítása, felújítása);

  2. B)   A 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet szerinti játszóudvar követelményeknek, illetve a vonatkozó minimális eszköz-és felszerelés jegyzéknek  megfelelő eszközök és felszerelések: kültéri játszóeszköz; kerti asztal; kerti pad; udvari ivócsap, ivókút; udvari homokozó; mozgáskultúrát, mozgásfejlődést segítő, mozgásigényt kielégítő eszközök; hulladékgyűjtő; pihenőpad.

 Közterületi játszótér fejlesztése: 

  1. A) Közterületi játszótér kialakítása (építése), felújítása, korszerűsítése (például: kerékpártároló; kerítés építése, javítása; zöldterület fejlesztése; ivócsap, ivókút beszerzése, építése; új burkolat kialakítása; kültéri játszóeszköz és berendezés fejlesztése);

  2. B)     A játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet szerinti követelményeknek megfelelő játszótéri eszközök és felszerelések, valamint hulladékgyűjtő és pihenőpad beszerzése.

A pályázat teljes kiírását az alábbi linken találja: Magyar Falu Program

Társaságunk számos Magyar Falu Programmal kapcsolatos és egyéb projekt megvalósításában vett részt sikeresen. Eredményes projektjeink közül hadd említsünk néhányat: a Hajdúszoboszlói Hungarospa Fürdő, a Gyulai Játszótér, a Békéscsabai CsabaPark Projekt, a Debreceni játszótéri projektek (Libakert Projekt), a Magyar Honvédséggel bonyolított projektek.

Engedjék meg, hogy Önöknek is felajánljuk segítségünket pályázatuk megvalósításához, hisz több évtizedes múltú hazai játszótéri eszköz gyártóként való szereplésünk a garancia arra, hogy a Polyduct Zrt. egészen a termék megtervezésétől, kivitelezésétől, az engedélyeztetésig kiszolgálja megkeresőinek igényeit.

Tekintse meg ötletcsomag ajánlatainkat, egyedi igények és egyéb kérdések esetén kolléganőnk várja megkeresésüket!


Amennyiben felkeltettük szíves érdeklődésüket és a fentiekkel kapcsolatban kérdésük merülne fel, hívjanak Minket bizalommal!
 

circle-cropped%2520(5)_edited_edited.png
1170714_986811528063030_7821068384720568

Boros-Nyitrai Tímea

Termékmenedzser

Tel.: + 36 30 3323 595

E-mail: tnyitrai@polyduct.hu

Czibere Krisztián

Értékesítési asszisztens

Tel.: + 36 20 526 5050

E-mail: kczibere@polyduct.hu

bottom of page