top of page
wc1_edited.png
wc3_edited.png

Több évtizedes múlttal rendelkező vállalatunk fő tevékenysége a minősített játszótéri eszközök, köztéri bútorok és StreetFitness eszközök gyártása, illetve forgalmazása. Minden nap azon dolgozunk, hogy olyan minőségi és biztonságos termékeket gyártsunk, amelyben a gyermekek és felnőttek egyaránt örömüket lelik. Minőségi alapanyagainknak köszönthetően, termékeink időtállóak, ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

Vállalatunk célként tűzte ki a gyermekek boldogságának, örömteli játékának és készségeik fejlesztésének elérését, ezért folyamatosan bővítjük játszótéri termékpalettánkat, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Legyen az óvoda, iskola vagy közterület, mi bárhol olyan játszóteret alakítunk ki, amilyet Ön elképzel, ahol a játék öröm, a gyermekmosoly pedig mindennapos.

Vállalatunk ugyancsak küldetésként tekint arra, hogy településeinket mosolygósabbá, élhetőbbé varázsoljuk. Hiszünk abban, hogy egy kellemes hangulatú utca, tér vagy park, meg tudja változtatni a városképet, jó hatással lehet a környékbeliek közérzetére és hívogató lehet minden korosztály számára.  Legyen az modern vagy historizáló stílusú, nálunk mindent megtalál egy helyen!

Ha Ön is tervezi a köztéri parkok fejlesztését, ne feledkezzen meg a sportok szerelmeseiről sem! A StreetFitness eszközök lehetővé teszik, hogy valamennyi korosztály aktívan töltse el szabadidejét, valamint azt, hogy növekedjen a mozgásgazdag életmódot folytatók száma. Ezekkel az eszközökkel a mozgás sokkal élvezetesebb, sokoldalúságuknak köszönhetően pedig sokkal változatosabb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keressen fel minket, mindenben az Ön rendelkezésére állunk!

ISMERJEN MEG MINKET

pngfuel.com (2).png

... Mert Nálunk csak a Képzelet szab határt ...

circle-cropped%2520(5)_edited_edited.png
circle-cropped%20(1)_edited.jpg

Boros-Nyitrai Tímea

Termékmenedzser

Tel.: + 36 30 3323 595

E-mail: tnyitrai@polyduct.hu

Barta Gábor

Termékmenedzser

Tel.: + 36 30 207 9556

E-mail:gbarta@polyduct.hu

bottom of page